NIVIUK KARGO 90

Dobavljivost

Na zalogi.

Cena

Redna cena165,00 €
Cena s popustom132,00 €

Kargo 90 je posebej zasnovan za prenos opreme za jadralno padalstvo. Zaradi prostorne in ergonomske oblike je odlična izbira za vsakodnevno uporabo.

Data sheet

Velikost 90
Teža 895 g
Prostornina 90 L
Dolžina 100 cm
širina 60 cm
Globina 28 cm

Lastnosti

Edinstveno udobje
Niviukov slovi po svojem dolgotrajnem procesu raziskav, razvoja in izdelave.  Dosežen je bil popolnoma ergonomski in udoben dizajn. Sedež je narejen iz robustnih materialov, ki zagotavljajo, da je notranjost ves čas dobro zaščitena. Njegova sodobna zasnova se popolnoma prilagaja telesu.  Obremenitev je bolje porazdeljena, olajšana je mobilnost, izboljšana je pilotova izkušnja v smislu udobja in funkcionalnosti.
 
Hitro in enostavno shranjevanje 
Velika zadrga s polnim odpiranjem omogoča enostavno shranjevanje opreme.  Z nastavljivimi trakovi na zunanji strani lahko prilagodite prostornino, dodatno zmanjšate obseg nahrbtnika.
 
Funkcionalnost prilagojena vašim potrebam
  • Nastavljive naramnice, ki se popolnoma prilagajajo telesu.
  • AirMesh pena na vseh področjih stika s telesom (ramena in križ).
  • Nastavljiv sprednji in zadnji pas za popolno udobje, tudi med gibanjem.
  • Zunanji žep z zadrgo za shranjevanje manjših stvari. V notranjosti je razdeljen na tri dele: še en manjši žep na zadrgo in mrežo z dvema predaloma.
  • Mrežasti predal na zunanji levi strani, zelo prostoren in lahko dostopen. Kot nalašč za vašo plasteno ali meh za vodo in cev za pijačo.
  • Ročaj na zgornji strani za enostavno prenašanje z eno roko.
Vse na svojem mestu
Nahrbtnikova pokončna oblika se popolnoma in udobno prilega hrbtu. Prostor je odlično izkoriščen in tako poveča razpoložljivo zmogljivost. Uživajte v najboljših letalnih dogodivščinah z nahrbtnikom, ki omogoča prenašanje vse vaše letalne opreme.
 
Zmogljivost in vzdržljivost
Kargo 90 vam daje zaupanje, saj ste z njim lahko prepričani, da bo vaša oprema vedno zaščitena. Na zgornji strani ima tudi prozoren žep, kamor lahko vpište vaše podatke, ki bodo tako vedno na vidnem mestu.