UP ASCENT 4

Prvega ne pozabiš nikoli - prvo padalo najbolj zaznamuje letalno kariero vsakega pilota. Letenje mora biti najprej užitek, zato začetniško padalo ne sme biti prezahtevno, hkrati pa tudi ne preveč živahno, da ohrani visoko mero varnosti. Zasnova padala Ascent 4 ohranja kar najboljše razmerje med kriterijem užitka in varnosti.

Zadovoljstvo, ki traja

Padalo Ascent 4 letalni užitek združuje z visoko mero varnosti razreda EN-A. S prijetnim upravljanjem in uravnoteženo kombinacijo letalnih zmogljivosti in okretnosti padalo Ascent 4 podse poleg začetnikov vabi tudi izkušene pilote, ki pri letenju na prvo mesto postavljajo varnost.

  • Ker je padalo lažje od predhodnikov, je prenašanje enostavnejše.
  • Padalo se tudi v neizkušenih rokah pri vzletu odlično obnaša - dvig kupole je čist in enakomeren.
  • Oblikovanje kupole v 3D okolju, nova generacija profila, ojačitev zadnjega roba z mini rebri in preoblikovane odprtine celic - vse to zagotavlja optimalen pretok zraka v kupoli, zato padalo bolje leti in je odpornejše na zapiranja.
  • Manj vrvic za enostavnejšo pripravo pred vzletom in manj zračnega upora v zraku.
  • Linije so opremeljene z oznakami za hitrejše razločevanje pri šolanju ali v kritičnih situacijah.
  • Padalo je na voljo v 5 različnih velikostih, ki pokrivajo razpon vzletne teže od 50 do 130 kg.
  • Stabilizatorji padala so ukrivljeni nazaj za izboljšano vodljivost in pobiranje dviganj.
  • Sistem uravnavanja napetosti zadnjega roba kupole (Brake Tensioning System - BTS). Napet zadnji rob pripomore k boljši vodljivosti in varnosti, vendar poslabša letalne zmogljivosti padala; sistem uravnavanja napetosti poskrbi, da je zadnji rob napet le takrat, ko je to potrebno.
  • Zamenljive plastične ojačitve v prednjem robu kupole - trajna rešitev za brezhibno obliko prednjega roba.
Padalo Ascent 4 je izdelano z najsodobnejšimi tehnološkimi postopki in materiali. Zaradi uporabe dovršene izvedbe tekstila je padalo za prenašanje lahko, pri vzletu in pri ekstremnih letalnih manevrih se obnaša manja agresivno.
 
Ne glede na to, ali s padalom letimo v mirnem jutranjem zraku, ali pa skozi razburkano ozračje z močnimi termičnimi dviganji - padalo Ascent 4 vzbuja občutek varnosti z umirjenimi odzivi in enostavno vodljivostjo. Poleg tega se padalo ponaša še z dobrimi letalnimi performansi, predvidljivimi zavoji v termičnem dviganju in jasno ter uporabno povratno informacijo. Visoka kakovost izdelave in uporaba trpežnih materialov zagotavljata, da nam bo padalo dolgo in navdušujoče služilo tako na začetku kot tudi v nadaljevanju jadralno-padalske poti.
 
Ascent 4 je na voljo v pet velikostih za vzletno težo med 50 in 130 kg. Tri barvne kombinacije.
 
Paket vključuje: Ergonomični UP nahrbtnik, vreča za padalo velikosti M, kompresijski trak, UP darilce, Skytex krpe za hitra popravila.
 
 
* Pred nakupom jadralnega padala vam svetujemo, da nas pokličete ali kontaktirate. Z veseljem vam bomo pomagali z nasveti in izbiro jadralnega padala primernega vašemu znanju in izkušnjam.

V paket je vključeno

Sorodni artikli