UP KANGRI

Letalne zmogljivosti v lahkem paketu

Padalo Kangri se v visoki B razred uvršča z namenom; vizija podjetja UP, da izdela lahko padalo s kar najboljšim drsnim razmerjem in hitrim pospešenim letom, je v tem razredu postavila nov mejnik. Z brezkompromisno zasnovo Kangri presega pričakovanja ambicioznih preletašev, hkrati pa se oklepa vseh prednosti, ki jih z varnostjo in udobjem zagotavlja razred B.

Lahka konstrukcija

Zahvaljujoč lahki konstrukciji tehta Kangri le 3,7 kg (najmanjša velikost). Kombinacija materialov 32g in 27g Porcher Skytex skupaj s premišljeno konstrukcijo notranjosti kupole ni samo lahka, ampak je tudi trajna. Svoje k temu doda tudi nabor Aramid in Dyneema vrvic, ki so razporejene v tri linije. Z majhnim volumnom pakiranja in minimalno težo padalo Kangri ponuja, da se z njim podamo do najbolj oddaljenih kotičkov planeta.

Skupaj s padalom ob nakupu prejmete še UP Summiteer lahki nahrbtnik, koncertino UP Parasleeve², trak za padalo, UP darilce in UP nalepke.

Izbira prave velikosti padala za težo pilota

Uradna spletna stran proizvajalca

* Pred nakupom jadralnega padala vam svetujemo, da nas pokličete ali kontaktirate. Z veseljem vam bomo pomagali z nasveti in izbiro jadralnega padala primernega vašemu znanju in izkušnjam.

Sorodni artikli