GIN GINGO 3

Univerzalni sedež za začetnike, rekreativce in preletaše. Gingo 3 je namenjen vsem, ki pri šolanju, rekreaciji ali preletih od sedeža pričakujete dobro vodljivost s trdnim sediščem in varnost s 17 centimetrskim hrbtnim protektorjem.

Cena

Udobje, ki vzbuja zaupanje

Gingo 3 je zasnovan v želji, da bi v zraku vzbujal občutek zaupanja in udobja, zato je letenje z njim polno užitka, hkrati pa zelo varno. Sedež lovi idealno razmerje med prenosom in blaženjem gibanja jadralnega padala na pilota, kar lahko z nastavljanjem prsnih križnih vezi še dodatno prilagodite osebnemu okusu. Pri zavojih se odziva z usklajeno povratno informacijo in precizno vodljivostjo. Zaradi teh odličnih lastnosti je sedež Gingo 3 prva izbira tudi med piloti ekipe Gin-ovih razvijalcev.

Varen, preprost, lahek

Od svojega predhodnika (Gingo 2) se Gingo 3 razlikuje po številnih izboljšavah. Preoblikovan kontejner pod sedežem omogoča enostavnejši izmet rezervnega padala. Prav tako prenovljeno vpetje na ramenih pa drži pilota v optimalni poziciji v primeru pristanka z rezervnim padalom. Nastavitve sedeža so enostavne tako na tleh kot tudi v zraku. Gingo 3 je za 2 kg lažji od svojega predhodnika - lahek za prenašanje in preprost za pakiranje. Sedež je v celoti izdelan iz materialov visoke kakovosti, kar mu zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Oblika in aerodinamika

Rezultat 3D oblikovanja, simulacij in testiranja je do največje možne mere izpopolnjena aerodinamika sedeža. Njegova oblika je lepo izčiščena, kar dobrim letalnim karakteristikam dodaja tudi lep izgled.

Podrobnosti

  • Tri vponke s “T-lock” varnostnim sistemom
  • Kontejner za rezervno padalo pod sedežem (nov način popolnega odpiranja)
  • Dva stranska žepa + velik hrbtni žep z nosilcema za radijsko postajo in meh s pijačo
  • Pritrditvena mesta za vzlet z vitlom
  • 17 cm Ginsoft III protektor za hrbet
  • Po želji lahka podlaga za sedenje iz karbona (sedež lažji za 400g)
  • Pritrditvena mesta za možnost dodajanja naslona za noge

Velikosti

S M L
< 175cm 170-185cm > 180cm

Podatki o velikostih si zgolj informativni.

Teža

4.2 kg (M size)

Navodila za uporabo

User manual (PDF)

Dodatne možnosti artikla