You are here

GIN GINGO AIRLITE

Gingo Airlite je kakovostni večnamenski sedež z airbagom, trdnim sediščem in kontejnerjem za rezervno padalo pod sedežem.

Ker v sebi združuje idealno razmerje med varnostjo, udobjem in uporabnostjo, je primeren tako za začetnike in šolanje kot tudi za prelete. V svojem razredu je med najlažjimi (ok. 3,5 kg), pakira se kompaktno.

 

Dobavljivost

Nekateri modeli so na zalogi.

Modeli na zalogi

S

Cena

Varnost

Novi Gingo Airlite ima izpopolnjen airbag, ki z izboljšanim sistemom ventilov nudi odlično zaščito pred udarci (testiran do 20G). Za večjo varnost je airbag mogoče napihniti že pred vzletom. Posebna pena v airbagu zagotavlja, da je ta stalno vsaj delno napihnjen, tudi med hrbtnim vzletanjem.

Udoben in aerodinamičen

Izpopolnjena podpora za hrbet, ergonomično sedišče iz zračnega materiala in odlično uravnotežena geometrija sedeža zagotavljajo pilotu udobje - tudi pri daljših poletih. Izjemno čista oblika brez gub je rezultat naprednih oblikovalskih in proizvodnih tehnologij Gin-ove ekipe razvijalcev.

Priročen v zraku in na tleh

Gingo Airlite je v zraku preprost za uporabo, na tleh pa lahek in kompakten. Novo GIN Triplex sedišče je iz naprednega kompozitnega materiala, zato je takšno sedišče ok. 50% lažje kot leseno in ima daljšo obstojnost. Satasti ripstop material, ki pokriva sedež, je prav tako lahek, se dobro pakira in je visoko obstojen in trpežen. Sedež je v celoti izdelan iz materialov visoke kakovosti, kar mu zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Podrobnosti

  • lahke vponke s “T-lock” varnostnim sistemom
  • notranji žep z zadrgo za shranjevanje nahrbtnika idr.
  • z vodili in odprtino prilagojen žep za meh s tekočino
  • žep za radijsko postajo
  • dva stranska žepa
  • po želji dodana opora za noge

V paket je vključeno

S sedežem v paketu prejmete Triplex sedišče, GIN karabine, ročko za izmet rezervnega padala, všite nosilne trakove za rezervno padalo (Y-bridle).

Velikost

  XS S M L XL
Pilot Height (cm) < 165 160-175 170-185 180-190 > 185
Harness weight (kg) 3.0 3.3 3.5 3.7 3.9

Teža sedeža vključuno s Triplex sediščem, GIN karabini, ročko za izmet rezervnega padala, nosilnimi trakovi za rezervno padalo.

Dodatne možnosti artikla