KORTEL KRUYER II

Lahkotnost gibanja! Kruyer II je nov ultra-lahek sedež podjetja Kortel Design. V primerjavi s prvim modelom Kruyer, je novi model lažji in udobnejši. Manjšo težo je proizvajalco uspelo pridobiti z uporabo najnovejših ultra lahkih materialov. 

Cena

Cena260,00 €

Povezave iz Kevlarja so zamenjali z lažjimi Dyneema.  Večje udobje je bilo pridobljeno z izboljšanim sediščem in uporabo EVA pene. Dizajn sedeža je nekoliko spremenjen. Večje udobje, 30% manjša teža od predhodnika! Prilagajanje sedišča, nameščanje modulov Kruyer II ima tudi inovativen in ekskluziven sistem za prilagajanje sedišča. T.i. SER sistem daje precizno, natančno in enostavno nameščanje. Kruyer II omogoča dodajanje modulov (npr. SAK II), postopek je lažji in hitrejši. 

Velikost: ≦170 cm Gr. S, 168-185cm Gr. M, ≧185 cm Gr. L  
Teža: 285g (S), 320g (M), 340g (L) 

Paket vključuje: 2 mailon rapide karabina Dodatne možnosti: namestitev kontejnerja, SAK II (nahrbtnik in airbag v enem) 

Certification: EN 1651 & 12491, LTF with Sak II

Nahrbtnik in sedež v enem z airbagom - to je Sak II  
SaK II je nahrbtnik in airbag v enem, narejen za sedež Kruyer II ali Karver II. Modul SaK II namestite na sedež Kruyer II ali Karver namestite v dveh minutah preko 6 točk. Z dodatkom Saka sedež pridobi na udobju in preciznosti vodenja. SaK II je izdelan za hike & fly, ima prostor za pohodne palice, cepin,... Skupaj s Sak II je sedež Kortel vrhunsko orodje za Hike & fly letenje. 

SAK II teža: 985g

Dodatne možnosti artikla

Sorodni artikli