Testiranje opreme, ogled in prevzem

Za artikle v naši ponudbi nudimo možnost ogleda, za nekatere tudi testiranja pred nakupom. 

Če želite potestirati ali ogledati določen kos opreme v naši ponudbi, nas kontaktirajte po telefonu 040 153 490 ali e-mailu info(@)stenar.si, da se dogovorimo za podrobnosti in izvedbo.

Kako do nas?

  • PO POŠTI. Običajno artikle pošljemo po pošti (POŠTA SLOVENIJE), vaš strošek je samo pošiljanje pošiljke nazaj do nas. Za pomerjanje artiklov (npr. rokavice, čelade,...) lahko pošljemo tudi več artiklov hkrati, tako da bo odločitev lažja. Naslov za pošiljanje paketov do nas: PGC D.O.O., DRAŽGOŠE 6A, 4228 ŽELEZNIKI. 
  • LOKACIJA. Oddaja in prevzem opreme v našem razstavnem prostoru v Železnikih (Trnje 2, 4228 Železniki) ali v Škofji Loki. Nujna predhodna najava!
  • NA TERENU. Oddaja in prevzem opreme na lokacijah in časovnem okviru, kadar izvajamo tečaje jadralnega padalstva (najave tečajev objavljamo na facebook strani šole). Po dogovoru oddaja in prevzem tudi na drugih lokacijah (Gorenjska, Ljubljana).

Spodaj je objavljen seznam demo artiklov. Če željenega artikla za testiranje ni na seznamu, nas kontaktirajte za možnosti testiranja. 

​Seznam opreme za testiranje

Jadralna padala
Velikosti za testiranje

GIN EXPLORER

S

GIN ATLAS 2

M

UP ASCENT 4

M

GIN GRIFFIN

Sedeži
Velikosti za testiranje

GIN GENIE RACE 4

L

SUPAIR DELIGHT3

L

SUPAIR STRIKE

M

SUPAIR EVO LITE

M, L

GIN VERSO 3

S, M, L

SUPAIR VIP LITE

ONE SIZE FITS ALL

GIN YETI CONVERTIBLE 2

M, L

SUPAIR RADICAL3

L

KORTEL KRUYER III

M, L