Dostava in prevzemi, možnosti plačila

Kako do nas? 

Pošiljanje pošiljk, oddajanje in prevzem opreme za servis, testiranje in najem:

 • PO POŠTI. Večino naročil obdelamo po pošti (POŠTA SLOVENIJE). Za vsa naročila nad 50€ pakete pošljemo brezplačno. Naslov za pošiljanje paketov do nas: PGC D.O.O., DRAŽGOŠE 6A, 4228 ŽELEZNIKI 
 • LOKACIJA. Oddaja in prevzem opreme v našem razstavnem prostoru v Železnikih (Trnje 2, 4228 Železniki) ali v Škofji Loki. Nujna predhodna najava!
 • NA TERENU. Oddaja in prevzem opreme na lokacijah in časovnem okviru, kadar izvajamo tečaje jadralnega padalstva (najave tečajev objavljamo na facebook strani šole). Po dogovoru oddaja in prevzem tudi na drugih lokacijah (Gorenjska, Ljubljana).

Cenik dostave poštnih pošiljk

ZNESEK NAROČILA (€) SLOVENIJA, HRVAŠKA EVROPSKA UNIJA SRB., BIH, MK, CG DRUGE DRŽAVE 
0-50 3 13 13 30
50-100 free 10 10 30
100-200 free 7 7 20
200+ free free free 20

* - vse cene so v EUR, z vključenim DDV-jem

Možnosti plačila

 • Z nakazilom na račun / po predračunu
  Če ste v oddaji naročila izbrali način plačila po predračunu, boste takoj po oddaji naročila v e-mail sporočilu prejeli vse potrebne podatke za nakazilo. Po nakazilu nas prosimo o plačilu obvestite na naš e-mail. 
 • Plačilo v gotovini ali s kreditno kartico - plačilo z odkupnino ob prevzemu pošiljke (Pošta Slovenije)
  Samo za poštno pošiljanje na naslove v Sloveniji!
  POZOR: Dostavna služba vam zaračuna dodatne stroške za posredovanje kupnine:
  SLOVENIJA: 1,05 € za vrednosti do 98 € / 1,07% zneska kupnine za vrednosti nad 98,00 EUR do 501,00 € / 5,36 € za vrednosti nad 500,00 €
 • Preko sistema PayPal
  http://www.paypal.com. Sistem omogoča varno plačevanje s kreditnimi karticami ali direktno z denarjem z vašega PayPal računa. Kupec mora za uporabo kreditnih kartic ustvariti svoj PayPal uporabniški račun.