GIN YETI XTREM 2

Dobavljivost

Nekateri modeli so na zalogi.

Modeli na zalogi

L

Cena

Brezkompromisna lahkotnost

S sedežem Yeti Xtrem 2 lahko vsak hiter spust postane nepozaben polet. Ima vse potrebno za hike & fly, gorništvo ali preprosto letenje na potovanjih.

Udobje

Sedež Yeti Xtrem 2 najprej preseneti z udobjem. Ko z njim naletite na odlične letalne pogoje, sedež torej ni razlog, da ne bi ostali v zraku tako dolgo, kot si želite.

Lahkotnost

Z 260 grami teže je sedež Yeti Xtrem 2 eden najlažjih na tržišču. Izdelan je iz dyneema trakov najvišje kakovosti, ki so bili že dodobra preizkušeni pri sedežu Genie X-Alps. Sedež je tako kolikor le mogoče lahek, vendar ne na račun udobja ali trpežnosti.

Celostna letalna izkušnja

Prenovljeni Yeti Xtrem prinaša izboljšave tako za hojo kot letenje. Ker je nožne vezi mogoče odpeti, se lahko enostavno vpnemo tudi z derezami ali smučarskimi čevlji na nogah. Natančno premišljena geometrija in nastavljivost sedeža omogoča, da se v zraku udobno namestimo v poljuben pol-sedeči položaj. Sedež ima tudi kompleten pospeševalni sistem, ki omogoča učinkovito uporabo in udoben letalni položaj v celotnem razponu pospeševanja. Ko boste pritisnili na pospeševalnik, boste hitro opazili še eno prednost, ki jo ima Yeti Xtrem 2 pred drugimi sedeži v svojem razredu.

Program opreme Yeti

Yeti Xtrem 2 je del vsestranskega programa opreme Yeti, katerega cilj je odgovarjati na vse potrebe ultralahkega letenja. Če si želite leteti še bolj varno, dodajte sedežu Yeti lahko reševalno padalo v prednjem kontejnerju. Za prenašanje opreme skrbi prilagojeni program lahkih nahrbtnikov, ki jih je mogoče prilagajati raznolikim zahtevam. Komplet zaključuje Yeti jadralno padalo ali malo padalo Griffin - in pripravljeni smo na polet.

Podrobnosti

  • Geometrija ločenih pasov za noge
  • Zunanji pasovi za prilagoditev nagiba sedenja
  • Nožne vezi se odpenjajo na nosilnih karabinih
  • Nastavljive ramenske vezi
  • Trakovi ramenskih vezi so gibljivi in omogočajo udoben vzlet in dobro vodljivost v zraku
  • Škripci in obročki pospeševalnega sistema
  • Reševalno padalo se na sedež pritrdi na nosilne karabine (ni nosilcev na ramenih)
  • Certifikat EN 1651

Velikost

S, M, L

Teža

260g (brez karabinov)

Opozorilo: Sedež Yeti Xtrem 2 ni kompatibilen z Yeti airbagom

Tabela velikosti in teže

Velikost S M L
Višina pilota (cm) 160-175 170-185 >180
Teža sedeža (kg) 0.27 0.295 0.335

Uradna spletna stran proizvajalca