Testiranje in pomerjanje

Želimo si 100% zadovoljstvo naših strank. S tem namenom na stenar.si nudimo:

  •  Vsak artikel, ki se izkaže kot neprimeren (npr. velikost, drugi razlogi...), lahko v predpisanem roku in nepoškodovani embalaži vrnete in vam ga zamenjamo oziroma vrnemo kupnino.
  • Za artikle, kjer je težje definirati pravo velikost (npr. rokavice, čelade,...), vam lahko pošljemo artikle v več velikostih in nam vrnete artikle, ki ne ustrezajo.
  • Možnost testiranja opreme za prosto letenje (jadralna padala in sedeži) pred nakupom.
  • Poleg spletne prodaje nudimo tudi ogled in pomerjanje opreme v našem razstavnem prostoru in na terenu.

Nov sistem testiranja jadralno padalske opreme

Vseh modelov jadralnih padal in sedežev ne moremo imeti stalno na razpolago za testiranje, tak način tudi ni rentabilen. Zato smo zadnja leta poleg običajnega testiranja vpeljali nov sistem, ki ga nekateri že s pridom koristite:

Vi izberete željeno velikost in barvo, mi vam omogočimo testni let pred nakupom in plačilom. 

Za novo opremo na zalogi je testiranje mogoče takoj, za ostalo se testiranje omogoči po naročilu pri dobavitelju.  Če se po testnem letu ne odločite za nakup, poravnate samo strošek testnega leta (15€), mi pa opremo ponudimo dalje za izposojo, nadaljna testiranja in mednarodno prodajo.

Brez slabe vesti, izkoristite ponujeno! S tem sistemom lahko omogočimo testiranje za vsako jadralno padalo ali sedež iz naše ponudbe.

Dogovori se za testiranje in pomerjanje

info@stenar.si

Gašper: +386 40 153 490

Kako do nas?

PO POŠTI. Opremo vam pošljemo po pošti. Naslov za vračilo paketov: PGC D.O.O., DRAŽGOŠE 6A, 4228 ŽELEZNIKI.
LOKACIJA. Prevzem in vračilo opreme v Škofji Loki (Demšarjeva cesta 17, 4220 Škofja Loka) ali v našem razstavnem prostoru v Železnikih (Trnje 2, 4228 Železniki). 
NA TERENU. Prevzem in vračilo opreme na lokacijah in časovnem okviru, kadar izvajamo tečaje jadralnega padalstva (najave tečajev objavljamo na facebook strani šole).